8.5.2015

Koutouku-dojolla

Tänään aamupäivästä nukuttiin Timon kanssa pitkään. Herättyämme kävimme hakemassa paikkaliput Narita Expressiin sunnutaiaamuksi ja lounaalla. Ruokailun jälkeen kiertelimme Shinjukussa ilman erityisiä suunnitelmia, kunnes iltapäivällä palasimme hotellille huilaamaan hetkeksi.

Lepotauko olikin tarpeen, sillä illalla suuntasimme Koutouku-dojolle Endo-sensein treeneihin. Timon ja minun lisäksi suomalaisista paikalla olivat Juhani-shihan ja Tuula Helsingistä. Samalla junalla tulivat myös espanjalaiset ja Martin Slovakiasta. Lisäksi mukana oli ainakin yksi saksalainen sekä tietysti koko joukko paikallisia treenaajia.

Treeni oli oikein tiukka tunti ja kaksikymmentä minuuttia jiywazaa ilman sen kummempia taukoja. Vielä, kun treenipareiksi sattui muutama hyvinkin liikkuva paikallinen treenaaja, niin tehokas treeni oli taattu. Vaikka Sakussa tuntui, että välillä tuli enemmänkin hiki, niin kertaakaan ei treenin jälkeen ollut puku niin märkä kuin nyt :) Tosin täytyy sanoa, että viisi vuotta sitten samassa paikassa oli vielä kosteammat treenit, kun lämpötila oli suunnilleen sama kuin nyt eli noin 20 astetta, mutta satoi kaatamalla vettä. Kaiken kaikkiaan, treenin jälkeen olo oli kaikkensa antanut ja hyvä.

Tarpeeseen tulleen suihkun jälkeen siirryimme dojon vieressä olevaan ravintolaan illalliselle. Syötävää ja juotavaa oli riittävästi ja seura hyvää. Oli mukava jutella vanhojen tuttujen kanssa ja tutustua taas uusiin. Seuraavia kohtaamisia jäin odottamaan lämmöllä. Meidät toivotettiin tervetulleeksi paitsi uudestaan Japaniin, myös ainakin Shanghaihin sensein leirille :)

Illallisen jälkeen palasimme hotellille ja vähitellen voisi kömpiä nukkumaan, että jaksaa vielä viimeisen päivän täällä. Kuvia ei tällä kertaa ole, kun jäivät ottamatta :)

2 kommenttia:

Tervetuloa osallistumaan keskusteluun!