5.5.2015

Leiritunnelmia

Viimeinen leiripäivä on käynnistymässä ja kieltämättä tunnelmat ovat vähän haikeat. Meillä on ollut Sakussa mahtavat neljä päivää ja tietysti vielä tämä viimeinen edessä. Treenit ovat olleet omalla tavallaan rankkoja kestonsa ja lämpimän ilman vuoksi, mutta jokaisen treenin on jaksanut hyvin loppuun saakka eikä isompia hyytymisiä ole tapahtunut. Iso osa tässä on ollut mahtavilla treenikavereilla eri puolilta maailmaa. Ja tietysti onsen treenien jälkeen on ollut suureksi avuksi. Lihakset eivät ensimmäisen päivän jälkeen ole juurikaan olleet kipeät.

Osa Nozomin ryhmästä lähdössä treeneihin.

Eilen, 4.5., leirin ohjelmassa oli Embukai eli aikidonäytös. Itselleni täytenä yllätyksenä sain kunnian olla edustamassa suomalaisia näytöksessä kansallisten ja kansainvälisten naisten ryhmässä ja lisäksi ukena Endo-sensein näytöksessä. Lisäksi Milla oli ukenani omassa osiossani. Oli kyllä hieno kokemus osallistua näytökseen myös esiintyjänä. Vaikka asiaan kuuluvasti suurin osa ajasta meni jännittämiseen ja odottamiseen ja itse esitykset olivat ohi ennen kuin huomasikaan :)

Kansainväliset ja kansalliset esiintyjäryhmät odottamassa vuoroaan.

Näytöksen jälkeen oli vielä tiukka tunnin treeni käytännössä jiywazaa. Jossain puolen tunnin kohdalla jalat alkoivat taas tuntua omilta. Tottumusta pitkään seizassa istumiseen kun ei oikein ole :) Taas kuitenkin sattui kohdalle hyviä treenipareja ja treeni kulki hyvin. Ja onsen korjasi loput vaivat.

Treenisali, Saku Budokan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa osallistumaan keskusteluun!