1.5.2015

Sakussa

Aikidomatka on alkanut mukavasti. Yksi yö vietettiin Tokiossa, illalla ehdittiin tutustua kaupunkiin enemmän tai vähemmän, sen mukaan mitä kukakin jaksoi. Eilen ne, jotka olivat pukuja ja hakamia tilannet, kävivät noutamassa ne Iwatasta ja heti huoneiden luovutuksen jälkeen suunnattiin juna-asemalle. Ennen Sakun junan lähtöä jäi vielä hyvin aikaa käydä lounaalla.

Nuudelilounas Tokion rautatieasemalla

Sakussa meitä olikin Ariga-sensei ryhmineen ottamassa vastaan. Ja pienten järjestelyjen jälkeen me ja samalla junalla saapunut venäläisten aikidotreenaajien ryhmä matkatavaroineen saatiin mahtumaan autoihin ja suuntasimme Saku-dojolle hakemaan vuokrapolkupyörät.

Polkupyörien valitsemista Saku-dojolla

Dojolta siirryimme hotellille, kukaan ei eksynyt matkalla. Vaikka ainakin toisella oppaalla oli välillä epävarmuuden hetkiä. Onneksi tuttuja maamerkkejä kuitenkin tuli aina näkyviin :) Huoneisiin asettumisen jälkeen lähdettiin syömään kaiten sushi -ravintolaan. Ja saimme kuin saimmekin tilattua ruokaa, vaikka järjestelyt olivat muuttuneet ja tilausjärjestelmä toimi vain japaniksi. Nälkä kuitenkin selvästi oli ja kaikki tuli syötyä.

Hyvin maistui

Ruokailun jälkeen käytiin vielä onsenissa ja Totorotei-ravintolassa rentoutumassa. Kaiken tämän jälkeen uni maistui. Tänään hyvän aamupalan jälkeen alkavatkin tositoimet ja aikidoleiri.

1 kommentti:

Tervetuloa osallistumaan keskusteluun!